Foci - Intelligent Energizer er den neste generasjonen av funksjonell drikke, helt fri for koffein og sukker. Den bidrar til dine fysiske og mentale prestasjoner, og gir deg en følelse av å være pigg og fokusert, uten negative bieffekter. På toppen av det hele smaker den godt!

Foci er fullpakket med akkurat det du trenger for å ha fullt fokus, og gir deg en naturlig energi uten negative bieffekter. La det bli en slutt på hodepine, skjelvinger og vanndrivende stoffer. Drikken har et unikt innhold, satt sammen av eksperter innen drikke og metabolisme, med supermat som maca og russisk rot i sentrum. Dette er koffeinfrie alternativer som gir en slående effekt.

Hva inneholder drikken vår, og hvilke fordeler har den?
Her følger litt kortfattet informasjon om inneholdet.

Sammenleggbart innhold

 Maka

Maka – er en rotfrukt fra sør-amerika, og kategoriseres som en supermat. Den bidrar til å øke energinivået i kroppen, og forsterke din fysiske og mentale helse. Maka inneholder stoffer som øker utholdenhet og muskelbygging, og brukes derfor ofte i treningssammenheng. Det er også kjent at maka er en stor favoritt hos eliteutøvere.
Resultatet ved inntak av maka gir en energiøkende effekt, veldig lik tradisjonell ginseng. Den gjør det piggere og mer mentalt fokusert, forbedrer utholdenheten og styrker immunforsvaret.

Foci inneholder 63mg maka-ekstrakt. 1mg ekstrakt tilsvarer 15-27mg tørket maka-rot.

Russisk rot

Rysk rot– også kallt Sibirsk ginseng, er en oppkvikkende plantebasert rot. I en fersk studie konstanterte forskere at russisk rot kan fobedre både fysisk og menalt tretthet, beskytte muskelvev og senke oppbyggningen av melkesyre. Russisk rot øker viljen og forsterker immunforsvaret. Hukommelsen stimuleres, og øynenes oppfattelsesevne forbedres. Kroppens syreopptak øker, og dine fysiske prestasjoner styrkes.

Foci inneholder 63 mg ekstrakt. 1 mg ekstrakt tilsvarer 15-27 mg tørket russisk rot.

Vitamin C

Vitamin C– er bra for imunforsvaret, motvirker forkjølelser og infeksjoner, samt fungerer som antiinflammatorisk.

Vitamin K

Vitamin K– er bra for skjellettet og blodet. Flere studier har vist at god tilgang til vitamin K2 fører til bedre bentetthet og lavere risiko for benbrudd.

Vitamin D2

Vitamin D2– Vi som lever i norden har en tendens til å mangle D-vitamin, da solen er lite synlig store deler av vinterhalvåret. Vitamin D motvirker muskelsvakheter, hjerte- og karsykdommer, og er dessuten bra for hud og hår. Og for å breske seg litt ekstra, er vitamin D viktig for kroppens opptak av mineraler.

 Vitamin B6

Vitamin B6– For å føle seg frisk og bra, trenger kroppen åtte ulike B-vitaminer. De tre viktigste er B6, B12 og folsyre. B6 hjelper med omsettingen av aminosyrer og karbohydrater.

Vitamin B12

Vitamin B12 - mangel på vitamin B12 fører til trøtthet og slapphet. Er en veldig viktig del av cellenes DNA-produksjon, samt nervesystemet.

Kolin

Kolin – hjelper med fettforbrenning og kan være bidragsyter til økt forbrenning. Den hjelper med å stimulere hukommelse, samt hjertets normale funksjoner.

Coenzym Q10

Coenzym Q10– er en kraftig antioksidant som man behøver for å orke, både fysisk og psykisk. Den beskytter mot en rekke sykdommer, og hjelper også for at huden skal holde seg ung lengre.

Næringsinnhold

Per 100 ml og per porsjon (250 ml)

Næringsinnhold 250 ml DRI*
Energi 0 kcal -
Fett 0 g -
-hvorav mettet 0 g -
Karbohydrater 0 g -
-hvorav sukker 0 g -
Protein 0 g -
Natrium <0,025 g -
Vitamin C 100 mg 125 %
Vitamin B6 1,75 mg 125 %
Folsyre 200 µg 100 %
Vitamin K 75 µg 100 %
Vitamin D2 6,3 µg 125 %
Vitamin B12 3,1 µg 125 %
Q10 10 mg -
Russisk rot 63 mg -
Maca 63 mg -


 

Innhold per porsjon (250ml):

Makaekstrakt 63mg, russisk rot ekstrakt 63mg, kolin 82.5mg, Q10 10mg. Inneholder søtningstoff (sukralose). Uten koffein eller taurin. Serveres kald. Konsumeres i moderate mengder.

Litt fakta om koffein
- og hvorfor vi har valgt å finne bedre alternativer fra supermat.

I dag drikker vi kaffe både hjemme og på jobb, samt hiver i oss noen energidrikker. Den koffeinmengden man får i seg hver dag kan ved stort konsum gi en del bieffekter. Dessuten gir koffein et kortvarig kick som holder maksimalt 45 til 60 minutter. Etter det er effekten borte, men koffeinen er fortsatt i kroppen i flere timer, og kan gi en merkelig følelse. Inntak av koffein kan og gjøre det vanskelig å sovne på kveldene. Søvnproblemet alene er en bieffekt du bør ta alvorlig, da det kan lede til en ond sirkel der du drikker kaffe for å holde deg våken på dagen, som igjen holder deg våken på nettene. For det hjelper ikke å stoppe å drikke kaffe tidlig på ettermiddagen, da koffein har en halveringseffekt på seks timer, som medfører at du fortsatt har koffein i systemet ved leggetid. Andre vanlige bivirkninger fra gjentatt konsum av koffein er muskelrykkninger, vanndrivende, hodepine, hjerteklapp og mageproblemer.

Kilder: Matportalen (Mattilsynet og EFSA)